23 oktober 2005

Sanningen Fronning, är detta sanningen ...


Powered by Castpost
tack till Martin Klasch

3 kommentarer:

Martin Klasch sa...

Hahaha! Jorå, jag förnekar inte att jag skrivit det. Och efter detta går det ju knappast att försöka ta tillbaka det. Men det underbara uttrycket fläng (som förövrigt Uffe Lundkvist oxå gillar) kan ju nyanseras. På hur många härliga sätt kan man inte vara fläng?

Anonym sa...

fronning:
Alltså, jag har inte lagt in någon som helst värdering i ordet fläng. Jag bara ville veta om du kändes vid att du använt det i min närvaro.
Vilket du alltså har.

Sedan kan jag och hela världen bara konstatera att du flänger runt på det häringa internettet och lägger lite passningar här och där om ditten och datten och när det börjar brännas under dina sulor ... då pudlar du.
"Lundkvist oxå gillar"
"härliga sätt att vara fläng"


Hade det inte blivit 8-1 igår, för det blev det väl? Då. jag säger bara då hade saken fått en helt annan flängd vändning ... :-)

Martin Klasch sa...

mr J:
Som den lilla obetydliga och flyktiga snöflinga jag är pudlar jag direkt på de mest genomskinliga visen. Att tro att en skarp kille som Mr J. inte skulle genomskåda försöken är ju ren dårskap. Du hör att jag bara fortsätter; jag kan inte sluta...

Jo, 8-1, det stämmer. Och jag har inte sett skymten av en guldhatt. Men vi vet ju båda varthän smålänningen Lagrell skickat fotbollförbundets enda uppsättning.